F3BE0B99-0F62-495A-A128-582044E82923.JPG

Rasmus Malmstrøm

FOUNDEr & Magiker @magicmalmstroem
 

Mit navn er Rasmus Malmstrøm og jeg er founder af Kopenhagen Collective. Jeg er professionel magiker og optræder med magi, manipulation og underholdning under navnet Magic Malmstrøm.

Derudover er jeg tidligere musiker og fotograf og nuværende partner i to Venezuelanske restauranter i København. Restaurant Taller og PMY.

Tjek min hjemmeside ud på: www.magicmalmnstroem.com eller på instagram @magicmalmstroem.com

 
_G6C9919.jpg

Camilla Stephan

Founder & Freelance fotojournalist
 

Mit navn er Camilla Stephan og jeg arbejder som fotojournalist og deltids billedredaktør hos Ritzau Scanpix.

Du kan se mit arbejde her: www.camillastephan.com

 
_G6C4868.jpg

Bo Karl Christensen

Videnskabsjournalist og forfatter
 

Bo Karl Christensen, uddannet i filosofi og analytisk journalistik. Bo har arbejdet som forsker hos Cognitive Neuroscience Research Unit, men arbejder i dag som forfatter og freelance videnskabsjournalist for Videnskab.dk og Medicinske Tidsskrifter. Han har tidligere skrevet for Weekendavisen.

Læs mere her: www.bokarlchristensen.com

 
_R5A1341.jpeg

Marie Holm

Foodie og kogebogsforfatter 

Marie Holm (født 1978) er madskribent/tekstforfatterinde/kogebogsredaktrice med en fortid som magasinjournalist og restaurantanmelder. Marie er oprindeligt uddannet fra Københavns Universitets Institut for Litteraturvidenskab og lever i dag af at redigere kogebøger og skrive om mad, vin og kaffe. 

Privat bor Marie på Nørrebro med sin lille familie. Og elsker det. Selvom hun engang var en fynsk bondepige. 

 
By_Garmi_Dancer_01_1024x1024.png

By Garmi

Visuals for cozy homes 

By Garmi is a small Copenhagen-based studio and specializing in Graphic - and Product Design. Run by a two-man team with different backgrounds but shares the same passion for graphic - and interior design. By Garmi aims at creating beautiful, aesthetic and sustainable illustrations.

By Garmis illustrations vary in many different ways. We love drawing with watercolor, graphite and markers as well as creating geometric and illustrations on screen. We draw our inspiration from all things around us. We do not advocate a particular style and try to incorporate many different kind of visual expressions and universes.

Besøg By Garmi: https://bygarmi.com

 
unnamed.jpg

Lotte Valentin

Selvstændig Arkitekt

Mit navn er Lotte Valentin. Jeg er arkitekt og løser opgaver indenfor feltet mellem arkitektur, design og kunst i form af udstillinger, indretninger, konceptudvikling og formidling. Jeg trives med forskelligartede opgaver af både kreativ, teoretisk og praktisk karakter.

Fælles for de opgaver jeg løser er at jeg holder særligt af at skabe fortællinger og formidle dem visuelt rumligt og af at finde vejen fra abstrakt ide til konkret udførelse.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/lottevalentin/